Το αγαπημένο μας πεπόνι… παγώνει και γίνεται ακόμα πιο νόστιμο!​

Τι θα χρειαστούμε:

  • 500 γρ. πολτοποιημένη σάρκα πεπονιού

  • 500 γρ, γιαούρτι πλήρες

  • 125 γρ. μέλι θυμαρίσιο

Εκτέλεση:

Σε μπλέντερ βάζουμε το πεπόνι καθαρισμένο, το γιαούρτι και το μέλι. Τα χτυπάμε να πολτοποιηθούν όλα μαζί, τα βάζουμε σε παγωτομηχανή ή τα παγώνουμε στην κατάψυξη μέχρι να σφίξει το μείγμα και το χτυπάμε κάθε 30΄ για 5 φορές να αφρατέψει.

Σερβίρουμε με φυστίκια Αιγίνης!

Τη συνταγή την είδαμε εδώ!

Παγωτό πεπόνι με μέλι και γιαούρτι