Ημερολόγιο ΕΥΖΗΝ 2018

Δείτε και κατεβάστε το ημερολόγιο που δημιούργησε η επιστημονική ομάδα του προγράμματος ΕΥΖΗΝ σε συνεργασία με φοιτητές του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας  – Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, για το νέο έτος, το οποίο περιέχει  χρήσιμες συμβουλές ανά μήνα, τόσο για μικρούς όσο και μεγάλους μαθητές! 

​Nόρμες Φυσικής Κατάστασης

Σύγχρονες Πανελλήνιες Νόρμες Φυσικής Κατάστασης ​παιδιών και εφήβων, ηλικίας 6-18 ετών, έτσι όπως αυτές προέκυψαν έπειτα από επεξεργασία των επιδόσεων φυσικής κατάστασης, από την υλοποίηση του Προγράμματος Αξιολόγησης του ΕΥΖΗΝ (Εθνική δράση Υγείας για τη ΖωΗ των Νέων).

Nόρμες Σωματικής Ανάπτυξης

Σύγχρονες Πανελλήνιες Νόρμες Σωματικής Ανάπτυξης ​παιδιών και εφήβων, ηλικίας 4-18 ετών, έτσι όπως αυτές προέκυψαν έπειτα από επεξεργασία των ανθρωπομετρικών μετρήσεων από την υλοποίηση του Προγράμματος Αξιολόγησης του ΕΥΖΗΝ (Εθνική δράση Υγείας για τη ΖωΗ των Νέων).

"Ανάπτυξη, Διατροφή & Σωματική Δραστηριότητα κατά την Εφηβεία"

Διαβάστε το φυλλάδιο για να βρεις χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για θέματα που αφορούν το σώμα, την ανάπτυξη και γενικά την υγεία σου, καθώς και απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που πιθανώς να σε απασχολούν.

Επιλέγω έξυπνα, Τρέφομαι υγιεινά!

Διαβάστε το φυλλάδιο "Επιλέγω έξυπνα, τρέφομαι υγιεινά" το οποίο περιλαμβάνει πρακτικές συμβουλές για να τρέφεστε υγιεινά και για να εξοικονομήσετε χρήματα, ψωνίζοντας έξυπνα και οικονομικά και οργανώνοντας την κουζίνα σας.

Παιδί και Ανάπτυξη

Διαβάστε το φυλλάδιο "Παιδί και Ανάπτυξη" για να ενημερωθείτε σχετικά με θέματα διατροφής και φυσικής δραστηριότητας κατά τη παιδική και εφηβική ηλικία.

Ημερολόγιο ΕΥΖΗΝ 2017

Δείτε και κατεβάστε το ημερολόγιο του ΕΥΖΗΝ, με χρήσιμες συμβουλές ανά μήνα, για μικρούς και μεγάλους μαθητές!

Οδηγός Διατροφής & Φυσικής Δραστηριότητας

Το φυλλάδιο "Οδηγός Διατροφής και Φυσικής Δραστηριότητας", παρέχει στους γονείς πληροφορίες σχετικά με τη σωματική διάπλαση, τη διατροφή και τη σωματική δραστηριότητα κατά την παιδική ηλικία.

Καλοκαίρι με ΕΥΖΗΝ (Για μαθητές Δημοτικού)

Δείτε και κατεβάστε για τα παιδιά σας το υλικό προκειμένου να μάθουν πώς να έχουν ισορροπημένη διατροφή, σωστή ενυδάτωση, επαρκή ξεκούραση και σωματική δραστηριότητα, μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες και πολύ πολύ παιχνίδι!!!