Υλικά (για 4 άτομα):
3 μήλα (ότι χρώμα θέλετε)
250γρ. γιαούρτι
1/2 φλυτζάνι Βρώμη
2 κουταλιές της σούπας καρύδια
2 κουταλιές της σούπας σταφίδες
2-3 κουταλιές της σούπας μέλι
Λίγη κανέλα

Εκτέλεση:
Κόβετε τα μήλα σε χοντρές φέτες και τα βάζετε στο φούρνο για 5 περίπου λεπτά.
Ανακατεύετε τη βρώμη, τις σταφίδες, τα καρύδια και το μέλι σε ένα μεγάλο μπολ.
Τοποθετείτε κάτω τις ψημένες φέτες του μήλου, προσθέτετε πάνω σε κάθε φέτα 1 κουτάλια της σούπας γιαούρτι, το μείγμα από τη βρώμη και τους ξηρούς καρπούς, γαρνίρετε με λίγο κανέλα και σερβίρετε.
Κόστος συνταγής: περίπου 3,00 € και αποτελεί ένα πολύ υγιεινό επιδόρπιο για τουλάχιστον 4 άτομα.
Απογευματινό Snack με μήλα