Υλικά  (για 4 άτομα):  

3 μήλα (ότι χρώμα θέλετε)

250γρ. γιαούρτι

1/2 φλυτζάνι Βρώμη

2 κουταλιές της σούπας καρύδια

2 κουταλιές της  σούπας σταφίδες

2-3 κουταλιές της σούπας μέλι

Λίγη κανέλα

Εκτέλεση:

Κόβετε τα μήλα σε χοντρές φέτες και τα βάζετε στο φούρνο για 5 περίπου λεπτά.

Ανακατεύετε τη βρώμη, τις σταφίδες, τα καρύδια και το μέλι σε ένα μεγάλο μπολ. 

Τοποθετείτε κάτω τις ψημένες φέτες του μήλου, προσθέτετε πάνω σε κάθε φέτα 1 κουτάλια της σούπας γιαούρτι, το μείγμα από τη βρώμη και τους ξηρούς καρπούς, γαρνίρετε με λίγο κανέλα και σερβίρετε.

 

Κόστος συνταγής: περίπου 3,00 €  και αποτελεί ένα πολύ υγιεινό επιδόρπιο για τουλάχιστον 4 άτομα. 

Απογευματινό Snack με μήλα