Την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, στο Αμφιθέατρο «Γεώργιος Καραμπατζός», η 1η ημερίδα του προγράμματος ΕΥΖΗΝ, με τίτλο «Πρόγραμμα ΕΥΖΗΝ: Απολογισμός 7ετίας και καινοτόμες εφαρμογές στην πρόληψη και προαγωγή της υγείας των μαθητών».

Τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν τον απολογισμό και τα αποτελέσματα των δράσεων του προγράμματος, καθώς και τον ρόλο της πολιτείας στην πρόληψη και την προαγωγή της υγείας των μαθητών.

Δείτε εδώ την παρουσίαση του Επιστημονικά Υπεύθυνου του Προγράμματος, κ. Λάμπρου Συντώση με τίτλο: TI EINAI TO EYZHN;

Στην παρουσίαση αναφέρονται αναλυτικά  οι στόχοι του Προγράμματος και  οι άξονες πάνω στους οποίους αυτό υλοποιείται, δηλαδή η αξιολόγηση παραμέτρων υγείας σε παιδιά και έφηβους, η ενημέρωση/εκπαίδευση μαθητών, γονέων, εκπαιδευτικών και φορέων, καθώς και η παρέμβαση στο σχολείο, την οικογένεια, και το σύνολο της κοινωνίας.

 

Δείτε εδώ το Δελτίο Τύπου για την ημερίδα του Προγράμματος ΕΥΖΗΝ, “ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΥΖΗΝ: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα νόρμες φυσικής κατάστασης”

1η Ημερίδα Προγράμματος ΕΥΖΗΝ «Απολογισμός 7ετίας και καινοτόμες εφαρμογές στην πρόληψη και προαγωγή της υγείας των μαθητών».